DUIKSCHOOL ZEELAND duikcursus duikschool zeeland
duiken duikcursus zeeland
 
    NOB-1*: Brevet met een goede basis duikschool duikcursus padi zeeland
 

De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) heeft de opleidingen vernieuwd. Daarmee zijn alle brevetten weer gestroomlijnd met de eisen en wensen van deze moderne tijd. Ook het leermateriaal is vernieuwd en dat ziet er zogezegd gelikt uit. Meer dan ooit zijn de opleidingen van de NOB gericht op praktisch kunnen handelen als duiker en minder op een uitgebreide theoretische kennis. Weg onnodige ballast, welkom leuke, gezellige en vooral praktische duikopleiding. Daarnaast is de NOB-opleiding de solide, vertrouwde en gewaarde opleiding gebleven, die ze altijd is geweest en ook een prima instap als je lid wilt worden van een vereniging bij jou in de buurt.

Wat kun je met deze cursus?

Deze cursus leert je alle basisbeginselen die een goede en veilige duiker moet kunnen en weten. Na deze cursus ben je in staat om met een andere gebrevetteerde duiker je duiken veilig en comfortabel te plannen en uit te voeren. Je komt in het bezit van een erkend brevet.

Wat heb je nodig om met deze cursus te beginnen?
• goede gezondheid en fit zijn
• 14 jaar of ouder zijn
• Een medische goedkeuring voor de duiksport

Wat ga je doen in deze cursus?
Tijdens deze cursus leer je de basis van het duiken inclusief de kennis over de uitrusting en de technieken. Eerst ga je oefenen in het zwembad. De theorie heb je door zelfstudie thuis als zoveel mogelijk gedaan. Wat je niet begrijpt neem jouw instructeur met je door. Kortom:
• Training in zwembad of begrensd buitenwater
• Theoretische kennis
• Buitenduiken

Hoe lang duurt deze cursus?
De cursus duurt drie dagen

Wat heb je nog meer nodig voor deze cursus?
NOB 1* leerboek

Wat kost deze cursus?
Kijk hiervoor even op onze prijslijst